2 Meter Sessies in Blue Collar Theater

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Daniel Docherty op 2 Meter Sessies Live-avond in
Blue Collar Theater met Jan Douwe Kroeske

Op donderdag 10 november is de eerste editie van 2 Meter Sessies Live in Blue Collar Theater in Eindhoven. Muzikale gast is de veelbelovende Schotse singer/songwriter Daniel Docherty. De voorverkoop is per heden begonnen.

VOOR DEZE 1e EDITIE ZIJN ER 25 EARLY BIRD TICKETS a 15 EURO BESCHIKBAAR!

Te koop via deze link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/2-meter-sessies-in-blue-collar-theater

Muziekgeschiedenis
Het eerste deel van deze avond staat in het teken van het 2 Meter Sessies archief. Sinds 1987 neemt het muziekprogramma radio- en televisiesessies op met artiesten uit binnen- en buitenland, zoals Coldplay, Radiohead, James Taylor, The Boxer Rebellion en Fink. Geestelijk vader en presentator Jan Douwe Kroeske laat op een groot scherm enkele memorabele fragmenten zien, omlijst met zijn unieke, persoonlijke anekdotes. Muzikale gast Daniel Docherty heeft ook een duik mogen nemen in het archief en zal zijn keuze op het podium toelichten in een uitgebreid vraaggesprek met Jan Douwe.

Talentvolle singer/songwriter
Na de pauze is het podium volledig voor Daniel Docherty. De jonge Schot imponeert met z’n geweldige stem, verhalende folkpopliedjes én z’n fabuleuze gitaarspel waarbij hij elke centimeter van het instrument gebruikt. Doe je ogen dicht en je denkt naar een hele band te luisteren. Eerder dit jaar verraste hij vele muziekliefhebbers op populaire festivals als Eurosonic Noorderslag en Down The Rabbit Hole. Liefhebbers van artiesten als Ben Howard en Damien Rice mogen dit zeker niet missen.

Eigenzinnige locatie
Het Blue Collar Hotel in Eindhoven staat voor een laagdrempelig, levendig en stoer Rock & Roll Hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter waar belevenis en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Op de begane grond bevindt zich een theaterzaal die met haar burleske inrichting een warme, intieme sfeer biedt.

http://www.2metersessies.nl

2 Meter Sessies Live met Daniel Docherty
Donderdag 10 november 2016
Blue Collar Hotel
Klokgebouw 10
Eindhoven
Aanvang: 20.30 uur

Kaarten koop je hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/2-meter-sessies-in-blue-collar-theater

november 10 2016

Details

Datum: 10 november 2016
Tijd: 20:30 - 23:30
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Theater

Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics