2 meter sessies met Jan Douwe Kroeske

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DIT is 2 Meter Sessies

Sessie 1: 14.00 – 15.00uur met zZz
Sessie 2: 19.00 – 20.00uur met Kovacs

Presentator: Jan Douwe Kroeske

Toegang: gratis – vol=vol

In Blue Collar Hotel vinden exclusieve 2 meter sessies plaats. 2 meter sessies is een nederlands muzikaal radio- en televisieprogramma, gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske. Artiesten krijgen de mogelijkheid om in een studio-omgeving een inkijk in hun liedjes te geven en deze regelmatig tot een akoestische basis terug te brengen. Te gast: zZz en Kovacs

Het duo zZz is wereldvermaard om hun bezwerende en psychedelische orgelrock. Van de catwalks in Parijs tot raves in Moscow en een sexy mayo reclame in Japan. Muzikaal in te categoriseren tussen The Doors en een moderne versie van Suicide. Met hun hypnotische, massieve geluid en brute, intense live performances sluiten zij diezelfde dag het Philicorda Podium van Gratis: Klokgebouw viert de Toekomst – muziek & kunst & food af.

Kovacs weet hoe je een zaal kippenvel moet bezorgen. Met haar donkere, rauwe en gepassioneerde stemgeluid is ze al in één adem genoemd met Portishead en Shirley Bassey. Terecht een 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent dus. En dan scoort ze ook nog even een wereldwijd contract bij Warner Music.

DIT is Jan Douwe Kroeske / zZz / Kovacs / De Effenaar / 2 Meter Sessies / SummerLabb / Blue Collar Hotel

mei 14 2016

Details

Datum: 14 mei 2016
Tijd: 15:00 - 21:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics