2 Meter Sessies Live

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

2 Meter Sessies Live. Op 26 januari ontvangt Jan Douwe Kroeske de opvallende Jerry Hormone in Blue Collar Theater Eindhoven.

Hormone en Kroeske werkten al eerder met elkaar, onder de vlag van 2 Meter Sessies speelde Hormone met zijn groep The Ego Trip een aantal nummers van zijn onlangs verschenen album “Stout Stout Stout”.

Jerry Hormone is het alter-ego van Jeroen Aalbers, die kinderboekenschrijver is.
Hormone, Neerlandicus van beroep, heeft met zijn muziek een indrukwekkend oevre opgebouwd. De kunst van Jerrry zit ‘m in het feit dat ie humor, zwartgalligheid en nederlandstalige spitsvondigheid op subtiele manier met elkaar weet te verbinden. Denk Henny Vrienten, Jules Deelder, Herman Brood en Ramses Shaffy. Maar dan anno 2017!
Behalve een live-optreden zal Jerry samen met Jan Douwe een duik nemen in het archief van 2 Meter Sessies. Op 26 januari weten we wat zijn favoriete keuze is.

Met de komst van Jerry Hormone naar Blue Collar Theater noteren we opname nummer 1.590 van 2 meter Sessies. Eerdere gasten bij 2 Meter Sessies@Blue Collar waren Daniel Docherty (Schotland) en Daniel Cane (Nijmegen)

Ticketlink komt binnenkort online

januari 26 2017

Details

Datum: 26 januari 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Theater

Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics