40UP Zomerfestival Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op zaterdag 26 mei strijkt 40UP Zomerfestival voor de derde maal neer in Eindhoven.

Het festival heeft zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de agenda van vele enthousiaste fans die zich op Strijp S weer een dag gaan vermaken met de beste dansmuziek van de afgelopen veertig jaar.

Meer acts, meer muziek en meer eetgelegenheid. Dat zijn de drie pijlaars voor de editie van 2018.
Headliners in mei zijn de grondleggers van de hiphop The Sugarhill Gang feat Melle Mel & Scorpio, verantwoordelijk voor ‘Rappers Delight’ wat algemeen geldt als de eerste grote hiphop-hit.
En wat te denken van SNAP! met de enige echte Turbo B on stage? De hitmachine uit de jaren ’90 was verantwoordelijk voor klappers als ‘Rhythm is a Dancer’, ‘Oops Up’ en natuurlijk ‘The Power’.
Van geheel andere orde is zangeres Gwen Dickey van Rose ‘Carwash’ Royce die met haar prachtige stem vele miljoenen fans in beroering bracht. En dat is nog niet alles.
De Engelse formatie Londonbeat (I’ve been thinking about you’) was al eerder een groot succes in Utrecht en komt nu naar de lichtstad en datzelfde geldt voor The Boney M Show, met vele hits die iedereen
kan meezingen. Een andere revival komt van Rhapsody Queen. Deze heren waren de grote verrassing op de Party of The Year in het Klokgebouw en verdienen daarmee ons zomerpodium.
De dag wordt geopend met Gruppo Sportivo, de Haagse Nederpop band -vergezeld van Herman Broods Bombita’s– bestaat inmiddels 40 jaar en rockt nog net zo hard als toen.
40UP Zomerfestival is echter meer dan het meezingen met de bekende hits van vroeger en kijken naar de bijbehorende videoclips tijdens de DJ sets van Harry de WinterAlex van Oostrom en andere
40UP DJ’s. Het is ook genieten van het lekkere aanbod aan eten en drinken; verrast worden door straattheater en de presentatie van een nieuw podium waar alles kan en mag met optredens van
SuperstijlJazzbeat en een Karaoke Show. Vanzelfsprekend heeft ook Upbeat weer een eigen plek waar de hoofdrol is weggelegd voor een echte Danssalon reünie als voormalig residents Marco V en
Benjamin Bates weer samen draaien. Andere grote namen hier zijn Jurgen en Mark van Dale DJ Team..
Na de regenval afgelopen zomer die iedereen bijzonder sportief getrotseerd heeft nemen we ditmaal geen risico en zijn alle podia voorzien van een regenbescherming.
mei 26 2018

Details

Datum: 26 mei 2018
Tijd: 12:00 - 23:00
Prijs: €37,50
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics