50 jaar JCI Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Volg de THE MAKING OF van THE MAKING OF…

“THE MAKING OF…”

JCI Eindhoven bestaat in 2019 50 jaar en de BOV bestaat 25 jaar, reden voor een feestje. JCI Eindhoven zal de Nationale Conventie 2019 (NC) organiseren! Om samen met de leden van JCI Nederland, onze lokale partners, leden en oud-leden dit te vieren.

De NC zal plaatsvinden van 4 t/m 6 oktober 2019 en een divers programma bieden waar het beste van Eindhoven en de Brainport Regio naar voren zal worden gebracht in de vorm van inspirerende lezingen, uitdagende workshops, bedrijfsbezoeken en uiteraard een afsluitend feest om 50 jaar JCI Eindhoven te vieren. Ons NC programma voert je in vier verschillende tracks langs Eindhovense antwoorden op dit gigantische thema.

 


 

“THE MAKING OF… “ richt zich op Eindhoven als meest innovatieve regio van Nederland. Tijdens de NC willen we jullie kennis laten maken met deze regio en scala aan mogelijkheden, ontwikkelingen en innovaties in deze metropool zowel in technologie en duurzaamheid.

Daarnaast verwijst het thema ook naar het doel wat wij als JCI hebben om inspiratie, bewustwording en actie te creëren voor de Sustainable Development Goals. Tijdens het NC willen we ons richten op SDG 9: industrie, innovatie en infrastructuur.

oktober 04 2019

Details

Begin: 4 oktober 2019
Eind: 6 oktober 2019
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Evoluon

Noord Brabantlaan 1A Eindhoven, 5652 LA

Bezoek de website van de locatie

Organisator

JCI Eindhoven
Email:
shopify analytics