Afterparty Bier & Big Festival: JOPEN

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zo dacht wij, waarom organiseren we niet gewoon een afterparty voor het Bier & Big Festival en nodigen we onze grote vrienden van Jopen Beer uit om dat te komen hosten. Zo gedacht, zo gezegd, zo gevraagd, zo gedaan!

Dus om 21:00 openen de dames en heren van The Scattered Lights a.k.a. The Skat-a-likes het feest in het restaurant met klinkklare Ska van de bovenste plank.

Tijdens het dansen slaan we 6 vaatjes aan en openen we ontelbaar veel dozen van de beste Jopen bieren, zodat we de rest van de avond vooruit kunnen. Neem gerust je proefglaasjes en muntjes mee naar binnen. Deze zijn gewoon bruikbaar tijdens de afterparty.

Terwijl wij lekker op gaan ruimen buiten kunnen jullie los op de trommels van Convoi Exceptional. En tot in de late uurtjes zullen de voetjes van de vloer gaan op de door Jasper gekozen platen. We hebben alle brouwers uitgenodigd om te blijven hangen zodat jullie ze heel de nacht kunnen lastigvallen met jullie vragen over hopsoorten en maischschema’s. Kortom, een knalfuif van jewelste met topbieren uit Haarlem.

Entree afterparty: Gratis toegang
Locatie: beneden verdieping Ketelhuis
Tijden: van 21.00-03.00 uur.

Maar eerst het Bier & Big Winterfestival van 14.00-22.00 uur.
Tickets: https://shop.ticketflow.eu/ketelhuisevents

december 10 2016

Details

Begin: 10 december 2016
Eind: 11 december 2016
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics