Akoestisch trio Humans Screaming Like Goats

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 27 augustus is het de beurt aan akoestisch trio Humans Screaming Like Goats. Zij zullen een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij goed weer vindt het optreden plaats op het terras van POPEI.

Humans Screaming Like Goats is een akoestisch trio dat akoestische pop, rock en blues maakt. De naam is verzonnen na een avond die het best kan worden beschreven als een dodelijke combinatie van speciaal bier en het kijken van YouTube video’s over geiten die als mensen schreeuwen (als je dat nog nooit hebt gezien, zoek het eens op en je zult versteld staan).

Sander Herwijnen (gitaar) en Robert Verwaijen (gitaar, zang) wonen in Helmond. Ondanks hun roots, die liggen in Rotterdam en Amsterdam, kunnen ze het verrassend genoeg goed met elkaar vinden. Beide hebben podium ervaring opgedaan voor HSLG: Robert speelde in de rock band genaamd Egoloco en Sander speelde in de local metal heroes Cold Compassion. Midden 2016 kwam Ad Foolen de band versterken met z’n basgitaar. Hij speelt ook drums in de band Funtain.

LET OP!
Uit veiligheidsoverwegingen en efficiëntie gaat POPEI vanaf 1 juli 2017 volledig contantloos werken. Het is vanaf dan alleen nog mogelijk om met de pinpas en creditcard te betalen. Bedankt voor de medewerking!

augustus 27 2017

Details

Datum: 27 augustus 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics