Alegria Festival

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

◆◆ ALEGRIA FESTIVAL ◆◆
Zondag 21 juli 2019 vindt de zesde editie van Alegria Festival plaats op het Ketelhuisplein (Strijp-S). Een festival waarbij iedereen welkom is en waar genoten kan worden van de Latijns-Amerikaanse en Caribische wereld. Het belooft weer een topeditie te worden met overheerlijk eten, onze wereldmarkt, de kidsarea en onze workshops!

◆◆TOEGANG◆◆
Alegria Festival is een gratis festival die geschikt is voor iedereen! Vermaak voor zowel jong als oud. Dat betekent dus nog meer reden om op zondag 21 juli een kijkje te komen nemen.

◆◆ OPENINGSTIJDEN ◆◆
Vanaf 13.00 uur heten wij jullie welkom om de ultieme beleving mee te maken in onze Latin wereld. Dit gebeurt op het gebied van muziek, eten en onze wereldmarkt. Alegria Festival zal om 22.00 uur eindigen.

◆◆ LOCATIE ◆◆
Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven

◆◆ PARKEREN ◆◆
De dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn op het Strijp-S gebied zelf. Kosten voor een hele dag parkeren zijn €9,- Voor meer info kun je kijken op http://www.mobility-s.nl/parking-s

◆◆ OPENBAAR VERVOER ◆◆
Alegria festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Ketelhuisplein ligt op een steenworp afstand van zowel het treinstation Eindhoven Strijp-S als de bushalte Strijp-S. Mocht je met de bus komen vanaf station Eindhoven, dan zijn de bussen die je kan pakken: Lijn 401, 402 of 403. Voor tijden en meer informatie over reizen met het openbaar vervoer kun je de website raadplegen http://9292.nl/

◆◆ MUZIEK & LINE – UP ◆◆
Algería Festival zal ook dit jaar weer bestaan uit drie verschillende area’s. Op de dansvloer kan er gedanst worden op de beste Latin muziek op het gebied van Salsa, Bachata en Kizomba.

◆◆ WERELDMARKT ◆◆
Tijdens Alegria Festival kun je genieten van verschillende activiteiten op de wereldse markt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of een bezoek brengen aan de verschillende kraampjes, met leuke producten of diensten. Ook is er dit jaar weer een Kids Area aanwezig waar de kinderen zich kunnen uitleven met diverse spellen en activiteiten.

◆◆ FOODS & BEVERAGES ◆◆
Er zijn voor de culinaire food liefhebbers diverse eetkraampjes met overheerlijke wereldse gerechten zoals: BBQ food, Asian food en Caribbean Food. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen op deze dag natuurlijk ook niet ontbreken, maar er zullen ook standaard drankjes aanwezig zijn.

◆◆ SPONSORS ◆◆
Algería Festival wordt mogelijk gemaakt door:
– Santiago de Cuba – Salsa bar in Eindhoven
– Salsa Breeze – Maandelijks Latin evenement op Aquabest
– YZZO Events – Evenementenbureau in Eindhoven
– Salsa Sensation – Dansschool in Eindhoven
– Gemeente Eindhoven

Deze partijen zijn dus geen onbekenden in de wereld van evenementen & entertainment. De passie voor de Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur heeft deze partijen samengebracht om het publiek van Algería Festival de ultieme Latin ervaring te laten beleven.

 

juli 21 2019

Details

Datum: 21 juli 2019
Tijd: 13:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Alegria Festival
Email:
shopify analytics