Audities Grimm – Theaterplan en POPEI zoeken muzikaal talent

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Begin januari speelt Theaterplan de muziektheaterproductie Grimm in Parktheater Eindhoven. Hiervoor worden in samenwerking met POPEI muzikanten en zangers/zangeressen gezocht. De audities vinden plaats op zondag 20 oktober bij POPEI. Muzikale talenten tussen de 14 en 24 jaar kunnen zich aanmelden.

Samenwerking POPEI en Theaterplan

Theaterplan brengt wervelende musicals en muziektheatervoorstellingen waarin jonge talenten de hoofdrol spelen. Dit jaar vinden voor het eerst audities voor de band en extra zang plaats. Hiervoor is Theaterplan de samenwerking met POPEI aangegaan. De faciliteiten en het netwerk van POPEI vormen een welkome aanvulling op het aanbod van Theaterplan. Zo krijgen nog meer jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen in een professionele voorstelling.

Pop/rock muzikanten gezocht

Grimm is een absurdistische muziektheatervoorstelling met donkere humor, kwetsbare lichtpuntjes en essentiële vragen. Muziek en muzikanten zijn de motor van de voorstelling. Zij bepalen het ritme, de power en de dynamiek. Onder muzikale leiding van Michiel Ballhaus werkt de band intensief samen om een professioneel eindproduct neer te zetten.

De band bestaat straks uit slagwerkers, (bas)gitaristen, toetsenisten, blazers en violisten. Ook zangtalenten (m/v) zijn erg welkom! Ben jij een pop/rock muzikant in hart en nieren? Wil je technisch en muzikaal op de toppen van je kunnen spelen? Lijkt het je spannend om deel uit te maken van een originele muziektheatervoorstelling? Meld je dan aan voor de audities.

Aanmelden audities

De audities vinden plaats op zondag 20 oktober van 12.00 – 16.00 uur bij POPEI, Klokgebouw 300, Eindhoven. Meedoen met de audities kan als je tussen de 14-24 jaar oud bent en je bij voorkeur een muzikale (voor)opleiding hebt.

Meer informatie en aanmelden: www.theaterplan.nl/audities

Aanmelden kan tot en met 17 oktober.

https://www.facebook.com/events/404271353569644/

oktober 20 2019

Details

Datum: 20 oktober 2019
Tijd: 12:00 - 16:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics