Awareness Lab Meditation Sessies

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Niet helemaal in Strijp, maar wel een spannend Strijps initiatief. Vandaar dat we dit toch willen delen:

Awareness Lab organiseert in het kader van het project Meditation Lab Experimenter Kit op 1 maart a.s. interactieve meditatiesessies. In deze sessies mediteren deelnemers in een kleine groep terwijl zij een Silence Suit dragen – een meditatiepak dat o.a. ademhaling, hartslag en houding meet. Het doel van de experimenten is om de invloed van licht op de meditatiebeleving te onderzoeken.

Er zijn zowel sessies voor gevorderden als voor mensen die net beginnen met mediteren. Je bent gevorderd wanneer je tenminste een jaar regelmatig of dagelijks mediteert. Inschrijven en meer informatie voor gevorderden. Ben je geen gevorderde, dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan experimenten voor beginners. Inschrijven en meer informatie voor beginners.

Meditation Lab Experimenter Kit wordt mede mogelijk gemaakt door financiering vanuit de EU in het kader van Wear Sustain. De meditatiesessies worden georganiseerd in samenwerking met Baltan Laboratories. Voor meer informatie over de Meditation Lab Experimenter Kit, zie www.awarenesslab.nl

maart 01 2018

Details

Datum: 1 maart 2018
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

Baltan Laboratories
Telefoon: +31(0)402946847
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics