Met enige regelmaat nodigen wij brouwers uit om zichzelf en hun bieren te komen presenteren tijdens een 5-gangen diner. De gerechten tijdens dit diner worden stuk voor stuk bedacht en vormgegeven rond een van de bieren van de brouwerij. Chef Joep Brekelmans komt tijdens het diner graag uit zijn keuken om samen met de brouwer te vertellen over het gerecht dat hij bedacht heeft bij het bier, en waarom.
Data Bierdiners in 2017:
Vrijdag 7 april
Vrijdag 5 mei
Zaterdag 18 november
De avonden verkopen telkens uit dus wil jij erbij zijn reserveer dan op tijd een plaatsje.
Reserveer hier een tafel voor één van de Bierdiners
https://app.wereserve.nl/reservate/Ketelhuis+bovenruimte
€65 p.p. inclusief 5 gangen diner en 6 zes speciaalbieren
Check hier de foto’s van het vorige Bierdiner
https://www.facebook.com/pg/restauranthetketelhuiseindhoven/photos/?tab=album&album_id=1247545482032024
————————–————————–————
Casper Pennings (De Bierbrigadier) en Chris Swart (Het Ketelhuis) organiseren daarnaast drie keer per jaar (lente, zomer en winter) Het Bier & Big Festival.