Het Bierdiner met Brouwerij Oersoep (Uitverkocht)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het is ons gelukt! Op vrijdagavond 25 november komt Brouwerij Oersoep het bierdiner hosten. Het is al heel lang een van onze favoriete brouwerijen in Nederland.
Tijdens een vijfgangendiner zullen jullie worden verrast door mooie complexe, vaak droge, soms funky bieren en laten we deze paren met de gerechten van Chef Joep.

Tijdens deze Bierdiner-avonden komt er elke keer een andere brouwer over zijn bieren praten.
Het afgelopen jaar hebben we o.a Brouwerij SchneiderWeisse, Brouwerij De Natte Geit, Van Moll en Muifelbrouwerij plus nog velen anderen mogen ontvangen. Ze laten jullie hun bieren proeven en het Ketelhuis kookt hier bijpassende vlees- en visgerechten bij. Er is altijd een vast menu.
Wij organiseren deze avond samen met bierspeciaalzaak De Bierbrigadier o.l.v. Casper Pennings.

De Bierbrigadier leerde Sander en Kick van Brouwerij Oersoep een jaar of 4 geleden kennen tijdens een proeverijtje van hun bieren in een café in Nijmegen. Hij was erg onder de indruk van onder andere de droge, kruidige en complexe saisons. De heren stonden toen op het punt om de volgende stap te nemen en waren bezig met het verwezenlijken van het plan voor hun brouwerij.

Intussen is de brouwerij er. Een prachtige brouwerij gelegen op het Honigterrein in Nijmegen. Aldaar brouwen Sander en (intussen) Do geweldig mooie bieren. Vaak mooie, droge, kruidige en complexe bieren, zoals bijvoorbeeld de Sergent Peppers. Een “modern day classic” als je het Casper van de Bierbrigadier vraagt. Daarnaast wordt er geëxperimenteerd met wilde gisting en vatenrijping. Kortom, een brouwerij die altijd relevante en spannende bieren produceert.

Tijdens het diner zal de lieftallige Do jullie vervoeren met mooie verhalen over de prachtbieren die zij voor jullie mee heeft genomen. Dit is er (wederom) een editie die je niet wilt missen.
Chef Joep komt speciaal voor jullie zijn keuken uit om te vertellen wat we eten en waarom hij voor die specifieke ingrediënten en gerechten heeft gekozen. Dus reserveer snel je plaats aan een tafel tijdens deze druilerige novemberavond en geniet van het haardvuurtje tijdens het eten en het drinken!

Koop hier je TICKET voor het bierdiner voor €50 p.p. Je krijgt hiervoor vijf schitterende bieren met daarbij vijf prachtige passende gerechten.
https://app.wereserve.nl/reservate/Ketelhuis+bovenruimte

november 25 2016

Details

Datum: 25 november 2016
Tijd: 19:00 - 23:00
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics