Bierdiner: de Bebaarde Brouwer / Kaapse Brouwers

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DE BEBAARDE BROUWER

Etienne Vermeulen is al jaren de stiekeme kracht achter de bieren van de Kaapse Brouwers in Rotterdam én tot een tijdje geleden een hoop van de bieren van De Molen. Hij brouwde bieren voor o.a Omnipollo, White Stork en Cinema Brewers.

Naast een druk brouwschema vond Etienne gelukkig nog tijd om thuis te gaan brouwen. Want deze man eet, slaap en droomt bier. In zijn keuken bekokstoofde hij het plan om een aantal van zijn favorieten bieren in de markt te zetten onder zijn eigen merk. Sinds 2014 vulde hij al wat bier af op fusten voor de lokale horeca. De Bebaarde Brouwer was geboren. Sinds 2016 vonden we zijn bieren al links en rechts in flesjes, maar sinds eind 2018 is hij helemaal los. De uren die voorheen in het brouwen bij De Molen gingen, stopt hij nu in zijn eigen project.

En omdat dit alles nog niet genoeg is geeft de beste man ook nog les voor Stibon. Een instituut dat zich inzet voor de vergroting van professionele kennis in bier. Dit lesgeven zal vast van pas komen bij zijn presentatie van de bieren deze avond!

Tijdens het diner proeven we bieren van zowel zijn eigen project als de bieren die hij brouwt bij Kaapse Brouwers. Verwacht, zoals altijd, 5 prachtige bieren bij 4 op maat gemaakte gerechten door de chef van het Ketelhuis.

Reserveer snel, dit wordt een mooie editie!

 

mei 23 2019

Details

Datum: 23 mei 2019
Tijd: 18:30 - 23:00
Prijs: €51
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics