Bierfestival Bier&Big

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Het Bier&Big Festival staat op de planning! Georganiseerd door De Bierbrigadier en Het Ketelhuis. Nog nagenietend van de wintereditie met grote vuren, hele biggen aan het spit en heerlijke bieren staan we nu al trappelend uit te kijken naar de aankomende zomer editie: “De Biergarten”!
Een combinatie van biggen, eten, muziek en heel veel verschillende brouwers met speciaal bier uit binnen- en buitenland!
 
Deze editie hebben we ook weer een line-up waar we trots op zijn met lokale, nationale en internationale brouwers die verrassende en unieke bieren zullen schenken!
 
Thornbridge Brewery, Cerveses La Pirata, Õllenaut, In Peccatum Craft Beer, Mad Yeast, Lupulus Beer, Jopen Beer, Brouwerij Frontaal, Schneider Weisse, Ramses Bier, Muifelbrouwerij, PAPA Brews, Van Moll, Brouwerij De Mouterij, Oldskool Brewery, Stadsbrouwerij Eindhoven, Lux Brewery.
 
Iedereen kan gratis naar het festival komen, rondlopen, rondkijken, meemaken en genieten. Maar als je bier wilt proeven bij de verschillende brouwers koop je een ticket. Je krijgt met een ticket een proefglas, 2 biermunten en een programmaboekje voor het festival.
juni 12 2016

Details

Datum: 12 juni 2016
Tijd: 14:00 - 22:00
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics