Björns vondsten in ’t Vonderke: Rivers

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vanaf december is Eindhoven met Björns Vondsten in ’t Vonderke een maandelijkse avond met live muziek rijker.

Björn is Björn van der Doelen, de voormalig PSV-voetballer en huidig muzikant die zijn naam heeft verbonden aan het initiatief, ’t Vonderke is de plaats van handeling voor het nieuwe initiatief. Van der Doelen en ‘t Vonderke hebben elkaar gevonden in hun wederzijdse wens: een laagdrempelig podium bieden voor rootsmuziek in Eindhoven.

Iedere eerste donderdag van de maand zal er een act uit het roots genre optreden in ‘t Vonderke. De entree is steevast gratis.

Het Amsterdamse Rivers heeft op donderdag 1 december de primeur en treedt vanaf 20.30 u op als duo.

De eerste editie van Björns Vondsten in ’t Vonderke wordt ingevuld door Annika IJdo, de Amsterdamse die muziek maakt onder de naam Rivers. Invloeden van country, folk en bluegrass hoor je hier in terug. Pakkende popliedjes, melancholisch en recht uit het hart gezongen, of ze nu gaan over liefde, over reizen, heimwee hebben of opgroeien in een dorp. Soms ingetogen, soms opzwepend en altijd teruggrijpend naar de sound van het zuiden van de VS. Annika zingt en speelt zelf gitaar, in ’t Vonderke treedt ze op met haar vaste banjospeler Korné ter Steege
https://www.youtube.com/watch?v=-cxPj9svt6Y

december 01 2016

Details

Datum: 1 december 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

Café ’t Vonderke
Telefoon: 040-2550744
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics