Blote-voeten-feest – Nataraj

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ooit begonnen als leuk alternatief dansavondje in achterafzaaltjes is het uitgegroeid tot een waar fenomeen met volle zalen in verschillende steden in Nederland; Nederlands bekendste blote-voeten-feest Nataraj!

Dansen op blote voeten blijkt niet alleen lekker en gezond te zijn maar het nodigt je ook uit om anders te dansen dan ‘linkervoet-rechtervoet’ en eens helemaal los te gaan op de dansvloer. De dj’s kiezen het avontuurlijke pad met uiterst dansbare grooves uit alle windrichtingen. Omdat er geen hitjes van vroeger gedraaid worden loop je kans een hele avond uit je dak te gaan op muziek die je nog nooit gehoord hebt!

Nataraj is vanaf februari 2016 iedere laatste zaterdag van de maand in POPEI. In de gezellige lounge zijn verschillende winkeltjes en consulten en de keukenbrigade bereid iedere maand een heerlijke vegetarische dagschotel.

Vooraf komt de bekende schrijver en columnist Tijn Touber een boeiende lezing houden over zijn zoektocht naar Verlichting.

20.00-21.30 uur
TIJN TOUBER
De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en dacht: ‘Als ik nu nog niet verlicht ben, dan word ik het nooit meer.’ Hij keerde terug
op aarde en ging weer vrijen, dansen, zingen, feesten en… verlicht zijn.

21.30 uur
NATARAJ PARTY met dj’s Shanto, Iradi & CaroLine
Lekker dansen op blote voeten met leuke mensen. Zo simpel kan uitgaan zijn! Nataraj is het feest voor oude en nieuwe hippies, gipsy’s en avonturiers van alle leeftijden. De verrassende muziek en relaxte sfeer bezorgen je een smile van oor tot oor. Geen wonder dat Nataraj al meer dan 10 jaar springlevend is. Nieuwe vrienden zijn zo gemaakt maar je kan ook de hele nacht alleen in diepe trance dansen. Doe vooral waar je zin in hebt!

Kijk voor meer informatie op www.nataraj.info

februari 27 2016

Details

Datum: 27 februari 2016
Tijd: 20:00 - 23:55
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

shopify analytics