Boekie Night met Suzanne Wouda en Cornald Maas

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op dinsdag 13 november om 20.00 u vindt een nieuwe editie van Boekie Night plaats in Natlab. Gastheer Wim Daniëls ondervraagt Suzanne Wouda, Martine de Jong en Cornald Maas over hun nieuw verschenen boeken. Het programma begint om 20.00 uur, maar tijdens de inloop vanaf 19.30 uur er live muziek. Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar bij Natlab en Boekhandel Van Piere.

Over Boekie Night
Schrijver en columnist Wim Daniëls verzorgt in samenwerking met Natlab en Boekhandel Van Piere de maandelijkse Boekie Night. Hij verwelkomt schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in de Podiumzaal van Natlab voor een avondvullend programma rondom boeken en lezen. Iedereen die van boeken houdt, is welkom op de Boekie Nights.

Over de auteurs
Suzanne Wouda (1974) woont in Eindhoven en werkt als intern begeleider in het basisonderwijs. Ze schreef drie historische jeugdboeken, waarvan het tweede een Vlag en Wimpel van de Griffeljury kreeg. Het derde, Zwart water, werd genomineerd voor de Thea Beckmanprijs. Roeien naar de Volewijck is haar eerste roman voor volwassenen.
Martine de Jong (1975) houdt sinds 1999 een dagelijks weblog bij op 10e.nl. Inmiddels wordt ze maandelijks gevolgd door 75.000 unieke bezoekers. Voorts is ze bekend van haar recensies van Boer zoekt vrouw en Wie is de mol? voor Recensiekoning. In 2015 debuteerde ze met de roman De mannen van Raan. Haar tweede roman, De aanloopman, verschijnt in het najaar van 2018.
Cornald Maas (1962) is schrijver en presentator van Volle Zalen en andere culturele tv-programma’s. Hij is commentator van het Eurovisie Songfestival. Eerder publiceerde hij onder meer Op de helft, Over de helft, Uit elkaar, Trotse ouders, Verlies en Duizend vragen heb ik over de dood.

Boekie NightBoekie Nightb

november 13 2018

Details

Datum: 13 november 2018
Tijd: 20:00 - 22:00
Prijs: €8
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Natlab door Plaza Futura

Kastanjelaan 500 Eindhoven, 5616 LZ Netherlands

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Boekhandel Van Piere
Email:
shopify analytics