BoekieBal 2019: Madonna

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het mooiste, origineelste, knallendste literaire feestje van Eindhoven, geïnspireerd op het thema van de Boekenweek (De moeder, de vrouw), namelijk: MADONNA!

Zaterdag 30 maart slaan Natlab, de Bibliotheek Eindhoven en Boekhandel Van Piere de handen weer in elkaar voor een fantastische nieuwe editie van het jaarlijkse BoekieBal.

Thema & Dresscode
Laat je inspireren door het thema en kom als een Madonna. Maria, moeder van Jezus, de heilige maagd, een Italiaanse meisjesnaam, het schilderij van Munch, een icoon, maar ook popzanger, (post)feministe, regisseur en de bestverkopende artiest allertijden. Trek je glitterpak, meest serene outfit of Italiaanse zomerjurk uit de kast en geniet van de avond.

Programma
Voel je even een Oscar- of Grammy-winnaar als je over de rode loper naar onze Podiumzaal loopt en je welkomstdrankje in ontvangst neemt. Laat een Madonna-portret schieten in de photo booth voordat Tommy Wieringa vertelt over zijn nieuwste boek “Dit is mijn moeder”, over de meest avontuurlijke, paradijselijke, maar tegelijkertijd meest gecompliceerde vrouw in zijn leven. We sluiten de avond natuurlijk swingend af: Strike a pose like Madonna en doe je Confessions on a Dance Floor.

Om 20.00 uur gaan de deuren open. Kaartjes kosten € 10,- of € 8,50 voor Bibliotheekleden, Natlab Pashouders en gebruikers van de Van Piere Vriendenpas.

 

maart 30 2019

Details

Begin: 30 maart 2019
Eind: 31 maart 2019
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Natlab

Kastanjelaan 500 Eindhoven, 5616 LZ Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Natlab
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics