Boiler Room Comedy: Jeroen Leenders & Marlon Kicken

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boiler Room Comedy in het Ketelhuis in Eindhoven is best heel bijzonder. Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe de cabaretiers een voorstelling maken? Voordat ze in het theater staan testen ze hun nieuwe grappen in kleine, intieme settings. Boiler Room Comedy ís zo’n plek waar cabaretiers stukken uit hun voorstelling voor het eerst laten zien. En niet één, maar twee cabaretiers spelen die avond; eentje voor, en eentje na de pauze. Heel uniek, heel bijzonder. Op vrijdag 21 april staat er weer een nieuwe Boiler Room Comedy Night gepland.

De organisatie, Eve Vents, weet iedere keer weer bijzondere en getalenteerde cabaretiers naar Eindhoven te krijgen. Professionals op het punt van doorbreken, of al lang bekend van tv en uit de theaters. Veel vaste bezoekers komen dan ook graag terug om zich steeds weer te laten verrassen. En dat vinden we belangrijk: om een proeftuin te zijn voor cabaret. Want wat is er nu leuker dan nieuwe ervaringen opdoen. Kom je ook op 31 maart?

Deze keer is de Vlaamse Jeroen Leenders erbij en de Brabantse Marlon Kicken zal ook optreden. Onze Master of Ceremony (MC) is dit keer de charmante Esther van der Voort.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze cabaretiers te vertellen hebben? 20:30u begint de show. En als je er een compleet avondje uit van wilt maken kun je om 18:00 aanschuiven voor een heerlijke daghap en dessert, met nog wat brood en smeersels vooraf. Heerlijk eten en je schuift zo door. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten: de combi-deal van eten en ticket kost maar 30 euro. Een early bird ticket is maar 12,50 in de voorverkoop of 15 euro voor de regular tickets. Reserveer de combi-deal en losse kaarten via onze website.

april 21 2017

Details

Datum: 21 april 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: €12,50
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics