Uitverkocht: Boiler Comedy Line-up Show

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nog nauwelijks bekomen van de vorige editie en er staat alweer een topshow Boiler Room Comedy Line-up Show op het programma in Het Ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven.

Op vrijdag 12 oktober zal Kees van Amstel headlinen – momenteel druk bezig met het maken van zijn nieuwe voorstelling “Een Klein Bang Jongetje dat Hele Enge Dingen Doet” – hij zal tijdens deze voorstelling een vogelvlucht maken door de grappen uit de voorstelling en wellicht ook wat ruimte nemen om ze samen met het publiek wat verder uit te werken. GLOEDNIEUWE comedy dus! Verder zal een van de nieuwe lichting Comedytrainleden ook een debuut maken bij ons, namelijk Yunus Aktas maar ook de charismatische Marco Lopes komt de Boiler Room weer een bezoekje brengen en hij is funnier dan ooit! Jeroen Coelen zal zijn hoofd coel proberen te houden als talent spot – een leuk nieuw talent met een beschouwende vorm van humor.

Bram Martens neemt de honneurs waar als master of ceremonies – inmiddels een bekend comedy gezicht in Eindhoven. Kortom, we hebben een feestelijke line-up voor jullie in petto op 12 oktober bij Boiler Room Comedy.

De early bird tickets zijn inmiddels allemaal al de deur uit, dus wees snel om je plekje te verzekeren. Dineren voorafgaand aan de show kan natuurlijk ook want ons comedy & diner concept is namelijk verbeterd en vernieuwd! We bieden voorafgaand aan de show een 3-gangen menu aan zoals jullie dat beneden in het restaurant van het Ketelhuis gewend zijn voor een meerprijs van € 30,00 – we bieden daarnaast een 2-gangen optie aan voor een meerprijs van € 23,50 je geniet dan van een hoofdgerecht & dessert voorafgaand aan de comedyshow.

De keuken in de bovenruimte is inmiddels grondig verbouwd en vernieuwd waardoor wij vanaf dit seizoen dezelfde kwaliteit boven kunnen aanbieden als jullie beneden van ons gewend zijn. Heerlijk & eerlijk eten van het Ketelhuis met liefde bereid voor zowel mens als de natuur. We hebben onwijs veel goede feedback gehad op het diner van 21 september en nodigen jullie dus met terechte trots uit om dit ook te komen ervaren.

LET OP: graag tussen 18:00 en 18:15 aanwezig zijn om in alle rust te kunnen genieten van jullie diner. (Mocht dit niet lukken dan graag van te voren even mailen zodat we kunnen overleggen: eva@eve-vents.nl)

WE HEBBEN ER WEER ZIN IN!!

 

oktober 12 2018

Details

Begin: 12 oktober 2018
Eind: 13 oktober 2018
Prijs: €15
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Boiler Room Comedy
Email:
shopify analytics