Boiler Room Comedy Line-up Show

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Niets is zo gezond als een avond keihard lachen. Zeker in de belachelijk gezellige omgeving van het Ketelhuis. Al vele jaren weet Eve Vents knallers van shows neer te zetten met een line-up van ontzettend verrassende comedians. Van gevestigde namen tot aanstormend talent, altijd een reeks van vijf bijzondere mensen die hun scherpe grappen op het publiek afvuren. Het risico op buikpijn van het lachen, klapperende oren en spierpijn in je kaken is dan ook aanwezig. Daar weet onze MC Edson da Graca gelukkig wel raad mee, hij loodst iedereen veilig door de avond heen. Boiler Room Comedy is de ideale manier om met elkaar de week weg te lachen en het weekend hilarisch te beginnen. Met heerlijke vinylplaatjes tussendoor en achteraf.

Deze keer weer een knaller van een line-up met headliner Nabil Aoulad Ayad, maar ook Adrian Minkowicz, Jasper van der Veen en local talent Stephen Bell.

Voor de show bieden Eve Vents en het Ketelhuis een combideal aan voor €30,-. Dan hoeft er thuis niet gekookt te worden, maar staat er brood met tapenade, een daghap en een dessert klaar om stipt 18.00 uur. Vergeet hiervoor niet te reserveren. En uiteraard zijn er beneden in de nieuwe bar genoeg cocktails te krijgen, die natuurlijk mee naar boven mogen. Want om 20.00 uur gaan onze deuren open op de eerste verdieping en om 20.30 begint de comedyshow.

Early bird kaarten zijn €12,50 in de voorverkoop en €15,- voor de regular tickets en deurverkoop (exclusief fees)

september 22 2017

Details

Datum: 22 september 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: €12,50
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics