Boiler Room Comedy: Max van den Burg

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Boiler Room Comedy sluit het seizoen knallend af met 2 cabaratiers van Eindhovense bodem

Boiler Room Comedy barst deze maand natuurlijk weer van de gezelligheid en intieme sfeer, als extra-tje nodigt het Ketelhuis dit keer twee wel heel lokale gevestigde namen uit de cabaretwereld, namelijk Max van den Burg en Theo Maassen.

De twee laatste voorstellingen op 24 & 25 mei staan dus wederom garant voor verrassing, verbazing, gekte en briljante humor. En dat allemaal op het puntje van je stoel. Of lekker achterover gezakt op een van de zelfgemaakte barstoelen, met oude gerecycled objecten uit het befaamde voormalig transformatorhuis op Strijp-S.

Donderdag 24 mei zal de Eindhovense Max van den Burg een van de allereerste try-outs doen voor zijn gloednieuwe show Paasbest. Hij zal hier een goede drie kwartier van de show mee vullen, de andere helft van het programma zal worden ingevuld door Christian Schulte-Loh, een hilarische Duitser die de zaal in het Engels zal animeren.

De deuren van de bovenverdieping gaan op donderdag om 20:00 uur open omdat de voorstelling iets later start dan je van ons gewend bent, namelijk om 21:00 ipv 20:30.

Wil je vooraf wat eten in het restaurant beneden vergeet dan niet door te geven dat je na het eten comedy gaat kijken, dan zorgen we dat je op tijd klaar bent met eten.

EARLY BIRD TICKETS a €12,50 (excl. servicefees) zijn verkrijgbaar tot donderdag 17 mei of zolang de voorraad strekt. Daarna kosten ze nog maar € 15,- (excl. servicefees). Meer info via www.boilerroomcomedy.nl

mei 24 2018

Details

Datum: 24 mei 2018
Tijd: 21:00 - 23:00
Prijs: €12,50
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Netherlands

shopify analytics