Boiler Room Comedy | Nigel Williams

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boiler Room Comedy zorgt ervoor dat niemand het deze januari koud krijgt – want warmte zit van binnen. Heerlijk lachen, genieten van de sfeer en je laten verrassen en verbazen – het beste medicijn tegen de befaamde “januari-dip”. Nergens anders in Eindhoven vind je een comedy avond waar bekende & minder bekende super funny comedians uit binnen- en buitenland keer op keer een super show weten neer te zetten in een van Eindhoven’s oudste en mooiste panden, namelijk het Het Ketelhuis op Strijp-S.

NIGEL WILLIAMS: Al twee keer eerder bij ons te zien geweest bij onze Engelse line-up shows. Nigel Williams is een topcomedian die (anders dan zijn naam doet vermoeden) eigenlijk meestal in het Nederlands optreedt. Nigel is een geboren Brit maar woont inmiddels al tal van jaren in België waar hij een zeer gewaardeerde en bekende stand-up comedian is. Opmerkelijk is dat stand-up comedian Nigel Williams soms ontgoocheld is over de “comedian van nu”: “Het overgrote merendeel kiest voor het geld: wat grappen vertellen over Starbucks, hun vrouw, hun kat of hun hond. Daar verdien je je geld mee en je schoffeert niemand.” Hij vindt echter dat comedians ook een verantwoordelijkheid hebben om hun publiek iets bij te brengen. Nou, dat vinden wij ook Nigel! Groen licht bij Boiler Room Comedy om eens echte authentieke stand-up te komen brengen, recht uit het hart!

RUUD SMULDERS: Ruud Smulders dacht altijd de quasi-intelligente jongen over koffie en sneakers te zijn. Met zijn lange haren in een knotje ging hij door het leven en speelde hij toneeltje, hing hij de clown uit en typte hij over zichzelf in een derde persoon. Hij is inmiddels comedian bij Comedyhuis, columnist bij 538 en was jarenlang blonde jongen bij cabaretgroep ‘De Blonde Jongens en Tim’, waarmee hij de publieksprijs op de 28ste editie van het Groninger Studenten Cabaret festival won. Zijn improvisatietalent steeg tot grote hoogte toen hij laatst herkend werd in een supermarkt en iemand hem vroeg of hij uit het programma ‘Hufterproef’ kwam. Hij gooide een fles wijn kapot, trok een zak chips stuk en pakte vier bounties, waarna hij “ja” zei en naar fictieve camera’s wees. We zijn blij Ruud weer een keer te mogen ontvangen in onze fijne comedyclub in de bovenruimte van het Ketelhuis.

DAAN VAN DER HOEVEN: Daan is jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig, wispelturig en onzeker.Tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is cabaretier geworden. Een sprong in het diepe, op weg naar het in zijn ogen hoogst haalbare: het simpelweg “zijn”. Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Ook weet hij zijn grappen te verpakken in hilarische typetjes. Genieten dus!

BERIT COMPANJEN (MC): Een van onze meest geliefde MC’s – Berit staat altijd zelfverzekerd en met flair op het podium en weet als geen ander de zaal flink op te warmen voor de show maar ook nog eens vurig warm te houden tijdens de gehele show. Geen enkele performance is hetzelfde bij Berit, maar een ding is wel zeker: Berit is altijd lekker zichzelf en behoudt steevast haar eigenheid zonder afbreuk te doen aan haar professionaliteit!

Lekker smullen voorafgaand aan de show kan natuurlijk ook met een 2- of 3-gangen menu aan zoals jullie dat beneden in het restaurant van het Ketelhuis gewend zijn.

Heerlijk & eerlijk eten van het Ketelhuis met liefde bereid voor zowel mens als de natuur. Bovendien blijven de houders van een combi-tickets de gehele show vooraan in de zaal zitten aan onze gezellig aangeklede tafels: als dat niet overtuigend genoeg is, dan weten wij het ook niet meer!

LET OP: graag tussen 18:00 en 18:15 aanwezig zijn om in alle rust te kunnen genieten van jullie diner. (Mocht dit niet lukken dan graag van te voren even mailen zodat we kunnen overleggen: eva@eve-vents.nl)

De comedyshow vangt om 21:00 aan – en bezoekers zonder diner kunnen vanaf 20:30 a 20:40 de zaal in. We werken zonder vaste zitplaatsen dus mocht je met een grotere groep zijn, kom dan graag tijdig zodat jullie bij elkaar kunnen zitten.

We kijken er naar uit om jullie weer lekker te laten lachen en genieten!
———————————————————–
NB: Aangekondigde line-ups zijn altijd o.v.b. en worden met zorg samengesteld door Eve Vents

januari 25 2019

Details

Datum: 25 januari 2019
Tijd: 21:00 - 23:00
Prijs: uitverkocht
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Boiler Room Comedy
Email:
shopify analytics