Boiler Room Comedy Night

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Eind februari is het eindelijk weer lachen geblazen in t Ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven.

Jeffrey Spalburg is headliner bij onze Boiler Room Comedy Night. Ke kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn cabaretvoorstellingen Brommers Kiek’n en zijn 2e programma Spiekerboks. Als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafe of als schrijver van TV programma’s. Momenteel is hij alweer aan zijn 4e avondvullende voorstelling toe; Baas.

Jeffrey Spalburg wordt vergezeld door onder andere Ruud Smulders: cabaretier, acteur en columnist. Al zijn hele leven speelt Ruud toneeltjes, hangt hij de clown uit en typt hij over zichzelf in een derde persoon. Naast stand-up comedy speelt hij veel met de cabaretgroep ‘de Blonde Jongens en Tim’ die inmiddels ook niet meer weg te denken zijn in het leven van Tim.

Misschien ken je Ruud ook wel van televisie, hij deed namelijk mee aan Hufterproef van de NPO en vormt deel uit het nieuwe programma “De Alpacas” van BNN,

Johan van Gulik komt ook; Deze ras-Amsterdammer heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams.

De avond wordt gehost door onze MC Bram Martens: een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Hij is bijna 40, kaal, getrouwd, heeft 2 kinderen en een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus. Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Sinds 2011 bespeelt deze sympathieke laatbloeier de landelijke comedypodia met zijn stand-up Bramedy. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje.

Aanstormend talent wordt ook herkend bij ons en we bieden graag podium aan beginnende comedians om zichzelf te ontwikkelen en te profileren. Deze keer de Tilburgse Dirk Waterreus.

Vanaf half 6 is het publiek welkom in de bovenruimte van het Ketelhuis. Ze kunnen gebruik maken van het voordelige comedy & dinner arrangement en dan ook live mee maken hoe de zaal langzaam wordt omgebouwd van een oude fabriekshal naar een heuse hippe comedy club.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.boilerroomcomedy.nl en in de voorverkoop voordeliger

LET OP: Het Comedy & 2 gangen arrangement a €29,50 vindt geheel in de bovenruimte van het ketelhuis plaats en kan worden geboekt via de boilerromcomedy.nl website

Het Comedy & 3 gangen arrangement bestaat uit het diner in het restaurant van het Ketelhuis en de comedy show in de bovenruimte van het Ketelhuis. Comedy tickets kunnen worden besteld via boilerroomcomedy.nl & het 3 gangen diner dient apart gereserveerd te worden via www.ketelhuis.com

februari 26 2016

Details

Datum: 26 februari 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: €12
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics