Uitverkocht: Seizoensafsluiter Boiler Room Comedy

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

17 mei 2019: nog een laatste keer lachen bij Boiler Room Comedy voordat we de zomerstop inlassen!

Natuurlijk weer in de prachtige bovenruimte van Het Ketelhuis op Strijp-S. Dompel jezelf onder in een avond gieren van het lachen, onder het genot van heerlijke drankjes en breidt je avond zelfs uit met een 2 of 3-gangen menu voorafgaand aan de show. MC Jeroen Leenders zorgt er op brute doch hilarische wijze tijdens deze Boiler Room Comedy Night voor dat je vrolijk bij de les blijft.

En wat een top line-up hebben we weer staan, namelijk: Soundos, Dave Green & Roel C. Verburg

Dinerarrangementen beperkt verkrijgbaar: Lekker smullen voorafgaand aan de show van een 2- of 3-gangen menu aan zoals jullie dat beneden in het restaurant van het Ketelhuis gewend zijn. Bovendien blijven de houders van een combi-tickets de gehele show vooraan in de zaal zitten aan onze gezellig aangeklede tafels: als dat niet overtuigend genoeg is, dan weten wij het ook niet meer!

LET OP: graag tussen 18:00 en 18:15 aanwezig zijn om in alle rust te kunnen genieten van jullie diner. (Mocht dit niet lukken dan graag van te voren even mailen zodat we kunnen overleggen: eva@eve-vents.nl)

De comedyshow vangt om 21:00 aan – en bezoekers zonder diner kunnen vanaf 20:30 a 20:40 de zaal in. We werken zonder vaste zitplaatsen dus mocht je met een grotere groep zijn, kom dan graag tijdig zodat jullie bij elkaar kunnen zitten.

We kijken er naar uit om jullie weer lekker te laten lachen en genieten!
———————————————————–
NB: Aangekondigde line-ups zijn altijd o.v.b. en worden met zorg samengesteld door Eve Vents

 

mei 17 2019

Details

Datum: 17 mei 2019
Tijd: 21:00 - 23:00
Prijs: €15,50
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Boiler Room Comedy
Email:
shopify analytics