Boiler Room Comedy Show

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het voormalige transformatorhuis van Philips is ongetwijfeld één van de meest unieke locatie van Nederland waar je comedy kunt zien, en wat voor! Boiler Room Comedy weet iedere editie weer een blik comedians open te trekken waar je u tegen zegt. De bovenruimte van Het Ketelhuis wordt omgetoverd tot bruisende comedyclub met DJ en cocktails van Sten de cocktailman. En ook op vrijdag 17 februari belooft het weer een bijzondere show te worden.

Benieuwd naar de comedians? We kunnen alvast verklappen dat Wilko Terwijn komt. Maar wat dacht je van Bram van der Velde en Rik van Geel. Ook Wouter Monden is erbij en natuurlijk maken we weer ruimte voor nieuw comedy talent!

Dus kom op vrijdag 17 februari naar Het Ketelhuis op Strijp-S om je lachspieren een workout te geven. Voor maar €12,50 ben je erbij, mits je op tijd bent, want we hebben maar een beperkt aantal early bird tickets op voorraad. Tip: Boiler Room Comedy heeft in samenwerking met Het Ketelhuis, waar je heerlijk kunt eten, een combi-deal met diner. Lekker eten voor de show voor wel een heel scherpe prijs. Ga naar http://www.comedyticket.nl voor tickets en de combi-deal.

februari 17 2017

Details

Datum: 17 februari 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: €12,50
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics