Boiler Room Comedy Special Edition

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boiler Room Comedy Special Edition

Unieke dubbelshow met Martijn Koning & Kasper van der Laan

Echte comedy-fans opgelet!! Op donderdag 16 februari is er weer zo’n leuke Boiler Room Comedy Night op Strijp-S in Eindhoven. Dat is dit keer twee cabaretiers in één show, eentje voor en eentje na de pauze. Dacht je dat cabaretiers alleen maar in theaters try-outen? Nee hoor, dat begint op plekken als Boiler Room Comedy. Wat straks in de grote theaters te zien is, begint hier. Echt leuk om bij te zijn.

Martijn Koning is er in ieder geval bij. Martijn Koning (1978) maakt al bijna tien jaar de Nederlandse comedy podia onveilig, sinds 2006 als lid van Comedytrain. Daarbij combineert hij snedige one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert Koning door de wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig.

Ook Kasper van der Laan is van de partij: Kasper van der Laan is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. Hij is een opvallende comedian door zijn verrassende optredens. Zijn verhalen zijn doordacht en onvoorspelbaar. Zijn grappen droog en absurd. Intelligente humor dus, met een twist. Hij verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen.

De geweldige Hassan El Rahaui is de MC van de avond en kondigt deze twee toppers op ludieke wijze aan.

Dus laat je verrassen bij Het Ketelhuis. Voor het speciale voorverkooptarief van 12,50 ben je erbij, aanvang: 20:30 uur. En kun je wel Joep z’n kookkunsten wel waarderen? Dan raden we je aan de wel heel betaalbare combi-deal te boeken. Voor de show brood met smeersels, een daghap en dessert voor maar 30 euro totaal (dat is inclusief je comedyticket dus). Kijk voor de deal en tickets op http://www.boilerroomcomedy.nl. Tot 18 november bij Boiler Room Comedy, op het Ketelhuisplein 1 in Eindhoven!

februari 16 2017

Details

Datum: 16 februari 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics