Boiler Room Comedy: Special Edition

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het prachtige Ketelhuis in Eindhoven opent op donderdag 21 september het nieuwe seizoen van Boiler Room Comedy. In de bovenruimte van de voormalige Philips fabriek kan er genoten worden van een stand-up comedy show, met vanaf dit seizoen op donderdagen dubbelshows waarin de beste cabaretiers van dit moment ieder 40 minuten spelen van hun avondvullende voorstelling. De show weet al jaren grote namen naar Eindhoven te halen en staat garant voor een fantastische avond. Vinyl-DJ Mark Trash is er ook en Sten komt cocktails shaken.

En wat een fijne show wordt het deze keer, want de prachtige en grappigste vrouwelijke cabaretiers van Nederland komt spelen, namelijk Kristel Zweers. En tevens hebben we een hele toffe internationale naam weten te strikken, namelijk de Argentijnse Adrian Minckwicz. Deze topkomiek heeft veel in Amerika getoerd en gespeeld en ons komt verrassen met keiharde Amerikaanse stand-up, zoals het hoort.

Verzekerd zijn van een plek? Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar voor maar €12,- dus pak dat voordeel mee. Trouwens, in het Ketelhuis op Strijp-S wordt er op donderdagen beneden een 3-gangen menu geserveerd voorafgaand aan de comedyshow. Heel lekker, heel gezond en heel betaalbaar. Op vrijdag 22 september hebben we meteen onze gebruikelijke line-up show, voor de echte comedyfans of de mensen die op donderdag niet kunnen.

september 21 2017

Details

Datum: 21 september 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: €12
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics