Boiler Room Comedy Special Edition

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Unieke dubbelshow met Kees van Amstel & Rayen Panday

Echte comedy-fans opgelet!! Op vrijdag 18 november is er weer zo’n leuke Boiler Room Comedy Night op Strijp-S in Eindhoven. Dat is dit keer twee cabaretiers in één show, eentje voor en eentje na de pauze. Dacht je dat cabaretiers alleen maar in theaters try-outen? Nee hoor, dat begint op plekken als Boiler Room Comedy. Wat straks in de grote theaters te zien is, begint hier. Echt leuk om bij te zijn.

Kees van Amstel is er in ieder geval bij en Rayen Panday ook. De geweldige Vanessa Jorissen is de MC van de avond en kondigt deze twee toppers op ludieke wijze aan.

Dus laat je verrassen bij Het Ketelhuis. Voor het speciale voorverkooptarief van 12,50 ben je erbij, aanvang: 20:30 uur. En kun je wel Joep z’n kookkunsten wel waarderen? Dan raden we je aan de wel heel betaalbare combi-deal te boeken. Voor de show brood met smeersels, een daghap en dessert voor maar 30 euro totaal (dat is inclusief je comedyticket dus). Kijk voor de deal en tickets op http://www.boilerroomcomedy.nl. Tot 18 november bij Boiler Room Comedy, op het Ketelhuisplein 1 in Eindhoven!

november 18 2016

Details

Datum: 18 november 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics