Boiler Room Comedy: Theo Maassen

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Boiler Room Comedy sluit het seizoen knallend af met 4 headliners in een comedy line-up show!

We barsten deze maand natuurlijk weer van de gezelligheid en intieme sfeer maar als extra-tje nodigt het Ketelhuis dit keer een wel hele gevestigde lokale cabaretier uit, namelijk Theo Maassen.

De twee laatste voorstellingen op 24 & 25 mei staan garant voor verrassing, verbazing, gekte en briljante humor. En dat allemaal op het puntje van je stoel. Of lekker achterover gezakt op een van de zelfgemaakte barstoelen, met oude gerecycled objecten uit het befaamde voormalig transformatorhuis op Strijp-S.

De deuren van de bovenverdieping gaan op vrijdag om 20:30 uur open voor bezoekers zonder een combi-ticket, gezien de show iets later dan normaal start, namelijk om 21:00.

Bezoekers met combi-tickets zijn om 18:00 stipt welkom in de bovenruimte van dit mooie industriele pand op Strijp-S zodat het diner om 18:15 kan aanvangen.

Vrijdag 25 mei wordt er een klassieke line-up show neergezet, New York style. En omdat dit de seizoensafsluiter is hebben we een line-up waar je u tegen zegt! Niemand minder dan Theo Maassen, Vincent Geers en Bram van der Velde komen allen het podium bestijgen. Dit alles onder de leiding van MC Christian Schulte-Loh, die tevens ook op donderdag 24 mei vollediger te zien is tijdens de dubbelshow samen met Max van den Burg.

mei 25 2018

Details

Datum: 25 mei 2018
Tijd: 21:00 - 23:00
Prijs: €15
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Netherlands

shopify analytics