Uitverkocht: Boiler Room Comedy Xmas Edition!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Speciale Kerst Editie: Komt dat zien, komt dat zien!

Stand-up comedy, daarvoor ga je naar Boiler Room Comedy in Het Ketelhuis in Eindhoven. Want dat is de plek waar steeds weer geweldige comedians op het podium staan. Niet alleen is het voor bekende comedians een prachtige locatie om te spelen, ook komen ze voor de fijne sfeer en het leuke publiek. Met onze huis-DJ en die achteraf nog even plaatjes draait en cocktails van shaker Sten wordt dit een top avondje uit.

Benieuwd naar de comedians? Wat dacht je van Martijn Oosterhuis, ieder seizoen is hij weer van de partij met nieuwe grappen en hilarische levensverhalen. Maar ook de Eindhovense Thijs van de Meeberg is erbij, winnaar van het Leids Cabaret Festival 2015! Verder maak je kennis met Mark Waumans & Carly Baker, dit alles met de Britse Adam Fields als host!

Tijdens Boiler Room Comedy zie je vijf comedians in een avondvullende show en ga je gegarandeerd naar huis met kramp van het lachen.

Let op, de verkoop gaat hard, dus bestel je ticket van tevoren online. Bij http://www.comedyticket.nl kun je voor €12,- een kaartje bemachtigen (€14,50 aan de deur, mits niet uitverkocht) en als je er een compleet avondje uit van wilt maken, check dan onze combi-deal.

Dan kijk je comedy én krijg je vooraf een lekkere daghap, brood met smeersels en toet voor maar €29,50!

MET RESPECT
*Wanneer je een ticket koopt voor Boiler Room Comedy gaan wij ervan uit dat je op de hoogte bent dat het een avond is die om de comedy voorstelling draait. En dus niet geschikt is voor grote en kleine groepen die willen praten of een feestje willen vieren terwijl de artiesten op het podium staan op te treden. Je bent het met ons eens dat we de artiesten en de andere gasten moeten respecteren.
===========================
vrijdag 16 december | aanvang diner tussen 18:00 en 18:30 | aanvang comedy voorstelling 20:30 | gasten met alleen een comedy ticket zijn vanaf 19:30 welkom om een drankje te drinken en een plekje uit te zoeken (maar niet later dan 20:30, dus kom op tijd!!)

december 16 2016

Details

Datum: 16 december 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics