Boiler Room Jazz Club met live: Bruut!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boiler Room Jazz Club met live: Bruut!

DRESS UP FOR DINNER, DRINKS & DANCING!
on stage: BRUUT! , DJ’s + more t.b.a

“Ik droomde er altijd van om naar een echte Jazz Club te gaan. Een donkere club met ronde tafels, kroonluchters, spiegels, dinerende en rokende jazz figuren. Romantiek ten top. In films zijn jazz clubs altijd de vetste plekken om te zijn. Cocktail in je hand, mooi pak aan, dansende dames in prachtige jurkjes, veren, olijven en blazers komen voorbij.

Voor de vierde editie van de Boiler Room Jazz Club gaan we terug naar deze tijd. Terug naar de sfeer van de jaren 30 met de muziek van toen, daarna en van nu! Terug naar de swing, de kroonluchters en kristallen glazen, terug naar de energieke dans met hoedjes, strikken en glimmende schoenen. Terug naar al dat fijne, mooie en donkere. Rook in de lucht, louche figuren en kleine schemerlampjes op ronde tafels. Terug naar de momenten die wij alleen nog kennen van zwart-wit beelden en krakende platen. Voel jij hem al? “

Op vrijdag 21 december is The Boiler Room Jazz Club terug met super Jazz! Op deze pre-kerst-jazz avond hebben we de Nederlandse Jazz top naar Eindhoven gehaald. We gaan serieus swingen met BRUUT! DJ’s en meer!

Dresscode is Jazz!

Boiler Room Jazz Club is op drie manieren te ervaren;

1. Boiler Room Jazz Club Diner & Concert ***SOLD OUT***
De volledige ervaring! Beleef de Jazz club all night long, geniet vooraf aan het concert van het Boiler Room Jazz Club diner in drie gangen! Ben al helemaal in jazzy stemming wanneer om 21.00 uur de tafels aan de kant gaan, de band begint te spelen en ………. swing it brothers swing! Het Boiler Room Jazz Club drie gangen diner is een vast menu en je wordt om 18.00 uur verwacht.

2. Boiler Room Jazz Club Lounge & Concert €26,50
Ontvang een aperitief bij binnenkomst met daarbij een klein borrelhapje in de rotan lounge van onze Jazz club, geniet nog even rustig van het uitzicht. Rond 21.00 uur is het mogelijk om af te dalen en naar de dansvloer te gaan. Met dit ticket wordt je om 20.00 uur verwacht.

3. Boiler Room Jazz Club Concert €16,50
Kom jij enkel om van het concert te genieten, dansend op de jazzy tunes, dan is de keuze snel gemaakt! De tafels gaan aan de kant, jij komt binnen en het concert zal beginnen. Je wordt om 21.00 uur verwacht want om 21.30 sluiten we de deuren. Dress up, speak easy!

 

december 21 2018

Details

Begin: 21 december 2018
Eind: 22 december 2018
Prijs: €16,50
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics