Brabants Verbond – Winter Circus Festival

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

⭐????????? ??????? – ???????????? ?????????⭐️
Na het succes van de uitverkochte eerste editie is het nu tijd voor een winterfestival! ??Op 9 november tovert Brabants Verbond het Klokgebouw volledig om tot een groot Winter Circus! ❄️?

Een fantastisch winterfestival! Zo heb je het Klokgebouw nog nooit gezien! Niks is te gek! Overal knotsgekke acts en een heus circus met Brabantse concepten! ?

Verschillende muziekstijlen komen aan bod tijdens dit prachtige circus. ❤️ Wij Brabanders willen alleen het beste van het beste en dat gaat er komen ook! ??‍♀️

Onze circus directeur is nog steeds erg druk met het programma. We maken de huidige balans vast voor jullie op!! ⬇️

??????? ! ?
We spoelen terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

??????? ??? ?????? ! ?
Een showtje van de meest waanzinnige danseressen, acts, deco, confetti, co2 en andere apenstreken! Daarbij worden je oortjes flink verwend door Gerrie’s vrolijke sound: Een mix van techhouse/disco & house klassiekertjes!

???????? ! ?
Een van de gezelligste van het Brabantse land! ? Een gezellig dansje met je aanstaande, of moet je die nog ontmoeten? Grote kans dat je de ware hier gaat treffen!? Wees niet bang en doe een extra knoopje van je blouse los want het zal ontzettend warm worden! ?

??? ???????? ?????!! ?
Geen tickets kunnen bemachtigen voor Vrienden van Amstel Live? Geen probleem! De Grootste kroeg komt naar Eindhoven!! ? Hits van Anouk, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Tino Martin en nog veel meer! ⚡ Komt dat zien, komt dat zien!! ??

??????? ?????! ?
Ze bouwen niet 1, niet 2 maar 3 feestjes in één. Hoe dan? Met 3 dj teams waar jij tussen kunt switchen op je koptelefoon. Hoogste tijd voor party & bullshit and you’re invited!

⭐ Scoor je tickets tickets hier:
https://eventix.shop/wm2se3qg
?⭐?⭐?⭐?⭐?⭐?⭐?⭐

 

november 09 2019

Details

Begin: 9 november 2019
Eind: 10 november 2019
Prijs: €34,75
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Brabants Verbond
Email:
shopify analytics