Buitenfilm Natlab | Waterboys

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ook deze zomer vertonen we weer films in de openlucht. Het grote scherm wordt opgesteld op onze binnenplaats. Alle Buitenfilms zijn gratis toegankelijk, hapjes en drankjes zijn te koop aan de bar. Wees er vroeg bij voor één van de schaarse plekken op onze bankjes – of nog verstandiger: neem je eigen klapstoel mee!

WATERBOYS

Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen.

Waterboys vertelt het intens grappige en ontroerende vehaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden. Tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Leopold Witte (Gooische Vrouwen, Ventoux, Doketer Deen), aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan. Met soundtrack en special appearance van de vermaarde band The Waterboys (The Whole of the Moon).

juli 25 2017

Details

Datum: 25 juli 2017
Tijd: 22:00 - 23:53
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Natlab door Plaza Futura

Kastanjelaan 500 Eindhoven, 5616 LZ Netherlands

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics