Chili Sunday Afternoon

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het afgelopen jaar hebben is er hard gewerkt aan de doorontwikkeling van Dutch Chili Fest als volwaardig festival met een muziek- en foodprogramma. Door flinke tegenvallers op het gebied van subsidies en partnerships kan de organisatie deze ambitie in 2018 niet waarmaken. Daarom zal er dit jaar geen Dutch Chili Fest plaatsvinden.

De organisatie realiseert zich heel goed dat dit besluit voor de hechte peper-scene, die elkaar jaarlijks ontmoet op Dutch Chili Fest, een gemis zal zijn. Ze willen alle chili-fans, muziekliefhebbers, vrijwilligers, partners, leveranciers en iedereen die het festival een warm hart toedraagt bedanken voor zijn/haar support. Tot in 2019

Toch is er ook goed nieuws. Op zondag 9 september 2018 strijken de organisatie met een aantal bekende pittige gezichten neer in het Blue Collar Hotel. We nodigen iedereen uit om een fameuze spicy burger te komen eten, een mooie peperplant of -zaden te scoren bij Anchillique & Friends, retehete sauzen van Grim Reaper te proeven en te genieten van het optreden van Revel In Dimes.

https://www.grimreaperfoods.com/

 

september 09 2018

Details

Datum: 9 september 2018
Tijd: 14:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

shopify analytics