Concert Guus Meeuwis, Groots met een zachte G

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GROOTS MET EEN ZACHTE G 2016: ZOMERCARNAVAL!

Ook in 2016 staat Guus Meeuwis weer in het Philips Stadion in Eindhoven! Alweer de 11e editie van zijn populaire ‘Groots met een zachte G’ concerten, die meer dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ zal uitdragen.
De concerten vinden plaats op 10, 11 en 12 juni. En wegens groot succes is er een concert toegevoegd op 9 juni!

Guus kon geen afscheid nemen van dit jaarlijkse muziekfeest: “Ik heb lang gedacht dat ik na 10 jaar in het stadion zou stoppen, maar ik merk aan alles dat de rek er nog lang niet uit is. Het lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf en vooral ook bij het publiek is nog zó groot. Elk jaar weer vormen de Groots met de zachte G concerten het hoogtepunt van het jaar. Daarnaast zei mijn broer geheel terecht dat een 10-jarig jubileum natuurlijk fantastisch is, maar dat we in Brabant eigenlijk pas de kurken laten knallen bij 11; het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen.”

Guus wil niet teveel terug kijken, maar juist laten zien waar hij in zijn 20-jarige carrière gekomen is.

De naam Zomercarnaval, zoals de’Groots met een zachte G’-concerten vaak worden aangeduid, zal meer dan ooit van toepassing zijn op deze 11e editie. “11 is het gekkengetal. Dat ga ik ongegeneerd gebruiken als een vrijbrief om alle toeters en bellen uit de kast te trekken haha!”, aldus Guus.

juni 09 2016

Details

Begin: 9 juni 2016
Eind: 10 juni 2016
Prijs: €49 – €64
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

Guus Meeuwis
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics