Cowboys From Hell (IT), Extremities, Soltras

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Maak je klaar voor een snoeiharde avond want de Italiaanse Pantera tribute band COWBOYS FROM HELL-DEAN ITALY PANTERA TRIBUTE geeft vanavond hun enige Nederlandse show in POPEI, Eindhoven. Support wordt verzorgd door Metal Factory bands Extremities en Soltras.

Programma:
19.00 – Doors
19.30 – 20.00 – Soltras
20.20 – 21.05 – Extremities
21.30 – 22.30 – Cowboys From Hell

Entree: €5,-

COWBOYS FROM HELL-DEAN ITALY PANTERA TRIBUTE
Pantera Tribute band Cowboys from Hell werd opgericht na de dood van gitarist Dimebag Darell in 2004. Het tragische nieuws bracht de leden van lokale metal bands Arsura en Fuzz Fuzz Machine bij elkaar voor het herdenken van deze artiest op de enige manier die hen gepast leek: het spelen van zijn muziek. En dat is waar de vier mannen nooit mee zijn gestopt. Na jaren van spelen is het Itiliaanse kwartet uitgegroeid tot een van de beste Pantera Tribute bands die deze aardkloot rijk is. Maak je klaar voor een snoeiharde avond met je favoriete klassiekers van Pantera.

Extremities
Progressive/groove metal band Extremities combineert harde riffs met ambient gitaar melodieën. Live maken deze riffs en de snelle, agressieve vocalen tot een energieke show. De jonge Eindhovenaren worden gecoacht door leden van o.a. Textures, Epica en Within Temptation. Met de eerste prijs van de DMF Band Battle en Noorderslag achter de rug startte 2016 goed, en dat toentertijd met maar één single ‘The Human Conundrum’ achter hun naam. Afgelopen juli kwam debuut EP ‘Rakshasa’ uit.

Soltras
De muziek van de Eindhovense Soltras kun je beschrijven als melodieus, atmosferisch en progressief. Muzikale sfeerschommelingen lopen uiteen van keiharde riffs tot uitgerekte, slepende sfeer-stukken.
De unieke combinatie van technische muziek met vrouwelijke zang staat gerand voor een interessante beleving.

oktober 09 2016

Details

Datum: 9 oktober 2016
Tijd: 19:00 - 23:00
Prijs: €5
Evenement Categorieën: ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics