Dave Vermeulen – ‘Welcome To My Living Room’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dave Vermeulen

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd.

Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het na programma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

Op zijn eerste solo EP ‘Learn To Fly’ laat Dave een andere kant van hemzelf horen. Met invloedrijke Americana en een vleug country laat hij horen waar échte muziek om draait! Met zijn akoestische gitaar en begeleiding van band waar de pedalsteel niet aan mag ontbreken, neemt hij je mee in wat hij tot nu toe heeft meegemaakt en hem inspireerde in zijn korte maar stormachtige carrière.

Tijdens zijn ‘Welcome To My Living Room’ tour speelt hij in intieme setting samen met Ingo Jetten, die hem begeleidt op pedalsteel en gitaar, de liedjes van zijn EP ‘Learn To Fly’ en zijn all time favorites songs. Daarbij kom je te weten waar zijn inspiratie vandaan komt en waarom dít juist zijn favorieten zijn.

Dave Vermeulen ‘Welcome To My Living Room’
Concert in ’theatrale setting’.
Zaterdag 25 mei
Blue Collar Hotel
Deuren open 20:30
VVK 8 Euro (excl. service kosten)
ADD 10 Euro

 

mei 25 2019

Details

Datum: 25 mei 2019
Tijd: 20:30 - 23:30
Prijs: €8,79
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Hotel

Strijp S Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

Organisator

Blue Collar Hotel
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics