DDW workshop: ontwerp je eigen shirt of sjaal

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DUTCH DESIGN WEEK WORKSHOP

Ontwerp je eigen shirt of sjaal

Wil je tijdens de komende Dutch Design Week de designer in jezelf ontdekken? Schrijf je dan in voor een van onze exclusieve workshops en ontwerp je eigen MLY shirt of sjaal!

Gedurende de Dutch Design Week (22 t/m 30 oktober) houden we elke dag een workshop in de MLY Store op Strijp-S in Eindhoven. Tijdens deze workshop ontwikkel je onder begeleiding van Emily Hermans jouw eigen dessin voor een zijden MLY shirt of sjaal.

 

Inhoud van de workshop

De workshops beginnen om 10.30 uur en bestaan uit 2 delen. Tijdens het eerste deel ( 30 min) krijg je uitleg over het ontwerpproces. Tijdens het tweede deel (2 uur) ga je aan de slag met jouw eigen dessin, onder begeleiding van Emily en haar team. Tussendoor serveren we een kop koffie of thee met iets lekkers.

 

Jouw creatie op jouw maat

Als je ervoor kiest om een shirt te ontwerpen, dan nemen we ook je maten op. Zo weet je zeker dat jouw eigen creatie straks ook perfect past.

 

Professionele productie, levering aan huis

Na afloop van de workshop maken wij jouw dessin geschikt voor productie. En binnen 6 weken wordt jouw persoonlijke shirt of sjaal compleet geconfectioneerd thuis afgeleverd.

 

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 169 per persoon, inclusief de productie van jouw unieke shirt of sjaal. Dat is hetzelfde bedrag als de winkelwaarde van een normaal zijden MLY shirt.

 

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden klik op deze link.

Let op: per workshop zijn slechts 10 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven!

oktober 28 2016

Details

Datum: 28 oktober 2016
Tijd: 11:30 - 14:00
Prijs: €169
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

MLY Store

Torenallee 40-10 Eindhoven, 5617 BD Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

MLY
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics