De Angstfabriek

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Angstfabriek 

Ga undercover in een fake fear factory  

De Angstfabriek is een theatrale ervaring waarbij het publiek in kleine groepjes door verschillende interactieve ruimtes van een (nep)fabriek wordt geleid en op bijzondere wijze undercover gaat in de wereld van de angsteconomie. 

De Angstfabriek is een fictieve plek waar technieken om ons bang te maken en producten die ons veiliger laten voelen worden ontwikkeld, getest en geperfectioneerd. Van (nep)nieuwsberichten tot onconventionele veiligheidsgadgets, deze fake fear factory speelt handig in op onze maatschappelijke angsten voor terreur en klimaatverandering. Het publiek krijgt nu de kans om een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen bij deze angstproducent, want De Angstfabriek kent geen geheimen. Of toch wel? 

De Angstfabriek is in Eindhoven te zien op Strijp-S (Ketelhuisplein 1) van 21 augustus t/m 18 oktober a.s. op donderdag- en vrijdagavond en zaterdagmiddag. Tickets (vanaf €10) via www.angstfabriek.nl  

Tijdens de Dutch Design Week (zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober) blijft De Angstfabriek dagelijks open voor DDW-bezoekers.  

augustus 21 2019

Details

Begin: 21 augustus 2019
Eind: 18 oktober 2019
Prijs: €15
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics