24U Kick Off: De Juiste Focus

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DE JUISTE FOCUS

Woensdag 15 mei organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het Philips Stadion. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Toon Gerbrands, Algemeen directeur PSV.

Als volleybalcoach heeft Toon Gerbrands veel prijzen gewonnen. Alle grote toernooien heeft hij als bondscoach meegemaakt, waaronder de Olympische Spelen in Sydney. Na zijn coachcarrière heeft hij twaalf seizoenen bij AZ gewerkt. Hij is nu voor het vijfde seizoen directeur bij PSV, waarin drie kampioenschappen in de laatste vier seizoenen werden behaald. In zijn ‘leven buiten de sport’  was hij eerder al succesvol door onder meer als manager de milieuprijs van Nederland te winnen.

Het leiderschap heeft hij ontwikkeld en zich eigen gemaakt door ruime ervaring in heel verschillende omgevingen. Een ding stond echt centraal en dat is presteren altijd en overal.

Toon Gerbrands zal ons meenemen in zijn verhaal waarom het zo belangrijk is om als leider in balans te zijn, met de juiste focus als uitgangspunt om te kunnen presteren. 

mei 15 2019

Details

Datum: 15 mei 2019
Tijd: 08:30 - 10:30
Prijs: Gratis – €30
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Philips Stadion

Frederiklaan 10 Eindhoven, 5600AW Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

24 uur in bedrijf
Telefoon: 040 - 236 48 10
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics