De Kift & Diner

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

“De Kift is geboren in fanfare, gedoopt in punk en groot geworden in liefde voor muziek en poëzie.”

De Kift ( http://dekift.nl ) is een achtkoppige, poëtische fanfare-punkband. Tomeloze energie, theater, intieme momenten, weemoed en euforie wisselen elkaar moeiteloos af tijdens de gecontroleerde chaos die De Kift op het podium creëert. Bizarre ritmes, gitaren, blazers en ongebruikelijke instrumenten, met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. Ze brachten sinds de oprichting in 1988 tien studioalbums uit, werkte aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schreven muziek voor film en televisie, tourden met shows in binnen- en buitenland en ze staan nu dus in de Bovenruimte van het Ketelhuis!

DE MUZIEK
De Kift speelt een volledig muziek programma.

HET DINER
Reserveer je eigen tafel tijdens het Kift Diner, zit op de voorste rij en maak alles mee. De avond bestaat uit een diner met muziek en het hoofdprogramma verzorgt door de Kift. Er zit enige overloop tussen het diner en het hoofdprogramma.
*Het menu is een vast menu. Dus heb je specifieke dieetwensen, voorkeuren of dingen die je niet lust? Stuur dan een mail naar info@ketelhuis.com en dan kijken we wat er mogelijk is.

DE TICKETS
http://app.wereserve.nl/reservate/Ketelhuis+bovenruimte
Je kunt uit drie verschillende tickets kiezen:
AANVANG 19.00 uur
De KIFT + Vier gangen diner inclusief wijn of bier arrangement €65
De KIFT + Vier gangen diner €45
AANVANG 21.00 uur
De KIFT €12,50

MET RESPECT
*Wanneer je een ticket koopt voor De Kift gaan wij ervan uit dat je op de hoogte bent dat het een avond is die om de muziek draait. En dus niet geschikt is voor grote en kleine groepen die willen praten of een feestje willen vieren terwijl de muzikanten muziek maken. Je bent het met ons eens dat we de muzikanten en de andere gasten moeten respecteren.

september 16 2016

Details

Datum: 16 september 2016
Tijd: 19:00 - 23:30
Prijs: €12,50
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics