De Vergeten Feesten

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 30 april a.s. de aftrap van het eerste Vergeten Feest bij de Eigen Wijs Boerderij in het Philips van Lenneppark, i.s.m. Joam Kookt en Beerze. Deze eerste editie staat in het teken van de lente en het feminiene van het boerderijleven in de stad. Traditiegetrouw staan de meifeesten in het teken van een nieuw geluid. In de landbouw breekt een periode van rust aan, welke gelegenheid men gebruikte om regelingen te treffen en in steden handhaafde men dit boerenritme.

Geheel in het thema maakt Joam Kookt een heerlijke proeverij aan kleine gerechtjes en luiden we ook voor Joam een nieuwe periode in, met het vieren van haar 5 jarig bestaan.
Voor kinderen is er meikransjes maken, hooipoppetjes maken en speksteen bewerken. Geheel in stijl kan er rond de meipaal gedanst worden op de, uit de bandrecorder ten gehoor gebrachte, vergeten muziek door Rob van Gils. Het meivuur brandt op ons plein. En als ‘kers op de taart’ van deze dag hebben wij een optreden van het prachtige trio: The Mourning Glories!!

En, niet te vergeten vieren wij de verjaardag van onze koningin Juliana, wat tot voor kort nog Koninginnedag was.

april 30 2017

Details

Datum: 30 april 2017
Tijd: 12:00 - 20:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieƫn: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Eigen Wijs Boerderij

Oude Vensedijk 5 Eindhoven, 5652 RT Netherlands

+ Google Maps

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Eigen Wijs Boerderij
Email:
shopify analytics