De Wielewaal Invites… Met diverse gast Restaurants

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Wielewaal Invites …

Op veler verzoek zal Landgoed De Wielewaal haar poorten nog eenmaal openen …

Op veler verzoek gaan de poorten van Landgoed De Wielewaal, het oude Philips-Landgoed, nogmaals speciaal voor u open. Wij nemen u mee op een reis door het verleden en heden van Landgoed De Wielewaal en haar bewoners. Dit is een unieke kans om het veelbesproken en bekende landgoed zelf met eigen ogen te komen bewonderen.

Uw reis begint al meteen bij aankomst. Bij het landgoed wordt u opgevangen door de butlers van de Wielewaal die u alle informatie zullen geven over de historie van het landgoed. Vervolgens neemt u plaats in uw golfkarretje en zult u onder deskundige begeleiding van butlers van de Wielewaal een rondleiding krijgen over het landgoed. U zult genieten van de eeuwenoude bomen, prachtige vergezichten en alle verdere flora en fauna welke de Wielewaal herbergt.

Aan het einde van uw tour gaat u genieten van heerlijke gerechten samengesteld door een team van top koks. Dit alles in een stijlvol ingericht paviljoen wat daar eenmalig voor de gelegenheid is neergezet en een prachtig uitzicht heeft op het landgoed. Aan het einde van uw lunch of diner staan de butlers weer voor u klaar om u onder begeleiding naar uw auto te brengen.

Na een daverend succes in 2017 zal Landgoed De Wielewaal haar poorten nog eenmaal, The Final Edition, openen voor een beperkt aantal gasten van 30 augustus tot en met 23 september. U kunt nog eenmalig genieten van dit prachtige landgoed.  Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarna worden de poorten van De Wielewaal weer voorgoed achter u gesloten.

Bij De Luytervelde weten ze wat het geheim van écht genieten is en dat delen ze graag met hun gasten. Echt genieten doe je pas als alles klopt; van het gerecht op je bord, de wijn in je glas, het gezelschap aan tafel tot de sfeer. En dat al vanaf 1992.

Lunch wordt dagelijks verzorgd van 11:30 – 15:00 uur

Diner wordt dagelijks verzorgd van 17:30 – 22:45 uur

Voor reserveren bezoek de website van Wielewaal Invites

september 01 2018

Details

Begin: 1 september 2018
Eind: 23 september 2018
Prijs: €59,50
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Landgoed de Wielewaal

Oirschotsedijk 3 Eindhoven, 5651 PC Nederland

Organisator

De Wielewaal Invites
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics