Drummers & Bassisten – Led Zeppelin tracks geanalyseerd

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ben jij drummer of bassist? Dan is dit dé workshop die je niet mag missen! POPEI presenteert dinsdag 19 november een gratis workshop. Tijdens deze workshop worden er onder andere drum- en baspartijen van Led Zeppelin geanalyseerd. Neem vooral je eigen drummer of bassist mee naar deze workshop, én natuurlijk je basgitaar en drumstokken! Zaal: 20.00 uur. Entree: gratis.

Deze editie wordt geven door Martijn Vaassen. Martijn Vaassen is producer/engineer bij Parallel Sound en speelt daarnaast een aantal instrumenten waaronder drums en bas. In deze workshop gaat Martijn samen met het publiek een aantal classic tracks van Led Zeppelin analyseren, waarbij de nadruk telkens ligt op de ritmesectie. Er komen multitracks voorbij en video’s van live shows. Ook staan er een basgitaar en drumstel klaar, dus grote kans dat er nog een mopje drums en bas gespeeld gaat worden door de aanwezigen. Iedereen welkom, ook als je geen drums of bas speelt! Ook als je geen groot fan bent van Led Zeppeling, is het alsnog erg leerzaam, interessant en leuk om mee te maken.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar marc@popei.nl en kom kijken, luisteren en je laten inspireren om deze tips te gebruiken voor het verbeteren van jouw spel in de toekomst!

Word lid van de Facebook-groep en praat mee: www.facebook.com/groups/drummersenbassisten

 

november 19 2019

Details

Datum: 19 november 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics