Drummers & Bassisten workshop over Bob Marley & The Wailers

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ben jij drummer of bassist? Dan is dit dé workshop die je niet mag missen! POPEI presenteert dinsdag 13 oktober een workshop waarbij er drum- en baspartijen van Bob Marley & The Wailers worden geanalyseerd. Neem vooral je eigen drummer of bassist mee naar deze workshop! Zaal: 20.00 uur. Entree: gratis (meld jezelf wel aan!).

 

Deze editie wordt geven door Martijn Vaassen. Martijn is producer/engineer bij Parallel Sound en speelt daarnaast een aantal instrumenten waaronder drums en bas. In deze workshop gaat Martijn samen met het publiek een aantal classic tracks van Bob Marley & The Wailers analyseren.

We zoomen in op Bob’s vaste ritmesectie, de broers Aston en Carlton Barrett. Ook staan er een basgitaar en drumstel klaar, dus grote kans dat er gejamd gaat worden. Daarom verzoeken we de deelnemers om – als ze die hebben – een klein percussie instrument mee te nemen.

 

Iedereen is welkom, ook als je geen drums of bas speelt! Als je geen groot fan bent van Bob Marley is het alsnog erg leerzaam, interessant en leuk om mee te maken. Entree is gratis, maar je wordt gevraagd om wel een gratis ticket van tevoren te reserveren.

 

Word lid van de Facebook-groep en praat mee: www.facebook.com/groups/drummersenbassisten

Meer informatie: www.popei.nl

oktober 13 2020

Details

Datum: 13 oktober 2020
Tijd: 20:00 - 22:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics