Drummers en bassisten workshop #2

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ben jij drummer of bassist? Dan is dit dé workshop die je niet mag missen! POPEI presenteert dinsdag 4 juni een gratis workshop. Tijdens deze workshop worden er onder andere drum- en baspartijen van classic tracks geanalyseerd. Neem vooral je eigen drummer of bassist mee naar deze workshop, én natuurlijk je basgitaar en drumstokken! Zaal: 20.00 uur. Entree: gratis.

Deze editie wordt geven door Martijn Vaassen

Martijn Vaassen is producer/engineer bij Parallel Sound en speelt daarnaast een aantal instrumenten waaronder drums en bas. In deze workshop gaat Martijn samen met het publiek een aantal classic tracks analyseren, waarbij de nadruk telkens ligt op de ritmesectie. Er komen multitracks van zowel grote als kleine hits voorbij, video’s van interviews met bandleden, en een flinke portie anekdotes en rock ’n roll trivia. Grote kans dat er nog een mopje drums en bas gespeeld gaat worden. Iedereen welkom, ook als je geen drums of bas speelt.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar marc@popei.nl en kom kijken, luisteren en je laten inspireren om deze tips te gebruiken voor het verbeteren van jouw spel in de toekomst!

Word lid van de Facebook-groep en praat mee: www.facebook.com/groups/drummersenbassisten

drumm

juni 04 2019

Details

Datum: 4 juni 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics