DTW – Finale Slimmer Leven Challenge

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Slimmer Leven Challenge beleeft dit jaar haar de 3e editie! Wederom zijn studenten van de Technologische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en het Summa College samen aan de slag gegaan met het bedenken en uitwerken van nieuwe zorginnovaties.

In februari zijn tijdens de voorrondes vijf teams genomineerd. Deze teams zullen tijdens de netwerkbijeenkomst ‘Control. Enter. My Space’ van Slimmer Leven 2020 het podium betreden om hun idee te ‘verkopen’ voor de jury tijdens een pitch. Uiteindelijk kiest de jury – bestaande uit o.a. Staf Depla (wethouder Gemeente Eindhoven) en Arjen de Koning (CEO Paradigit) – het beste zorgidee. Het winnende team krijgt een ballonvaart en €1500,-! Met dit geldbedrag krijgen zij de mogelijkheid hun zorgidee te realiseren en implementeren op de zorgmarkt.

Wat is de Slimmer Leven Challenge?
De Slimmer Leven Challenge is een zorgcompetitie waarin studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en het Summa College samenwerken om snel en soepel zorginnovaties te creëren en te implementeren. Het belangrijkste doel van deze zorginnovaties is zorgen voor een hogere levenskwaliteit voor ouderen die actief, gezond en maatschappelijk betrokken willen blijven.

mei 24 2016

Details

Datum: 24 mei 2016
Tijd: 18:00 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics