DTW – Netwerkbijeeenkomst ‘Control, Enter. My space’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Coöperatie Slimmer Leven 2020
De Slimmer Leven 2020 Netwerkbijeenkomst is een jaarlijks terugkerend evenement in de week van de Dutch Technology Week. De bijeenkomst is een inspirerend evenement, waarbij het publiek bestaat uit leden van de coöperatie en het netwerk dat zij heeft opgebouwd; m.n. bestuurders, innovatiemanagers, zorgprofessionals, researchers en ondernemers uit de regio Brainport. Het programma omvat een symposium, walking dinner en netwerkborrel.

Slimmer Leven Challenge
Tijdens de netwerkbijeenkomst vormt de Slimmer Leven Challenge ook een vast onderdeel op het programma. De finalisten van de Slimmer Leven Challenge pitchen hun zorginnovatie aan het publiek en aan het einde van de avond wordt de winnaar op het podium gehuldigd.
‘Big data, big business’

Elk jaar staat in de netwerkbijeenkomst een thema centraal dat inspireert en de laatste trends op het vlak van zorginnovaties een podium biedt, zoals serious gaming en zorg op afstand. Deze worden door keynote sprekers en pitches van initiatieven uit de regio voor het voetlicht gebracht. Dit jaar staat het thema ‘big data’ centraal.
Meer informatie volgt snel!

Aanmelden kan via de website van Slimmer Leven 2020 (http://www.slimmerleven2020.org/agenda/netwerkbijeenkomst-slimmer-leven-…)

mei 24 2016

Details

Datum: 24 mei 2016
Tijd: 18:00 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics