Dutch Chili Fest 2019

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het pittigste feest van de Benelux is terug!

Dutch Chili Fest is het enige Nederlandse festival dat in het teken staat van de chilipeper. Deze ode aan dit pikante pepertje vertaalt zich in een dag vol spicy vermaak, pikant eten en (Zuid-) Amerikaanse klanken zoals mariachi, cajun en tex mex, blue grass.

Na een korte pauze in 2018 zijn we weer helemaal terug en we maken we het dubbel en dwars goed met een extra festivalavond op de zaterdag! Op deze avond zal de focus liggen op een inhoudelijk muziekprogramma wat afgewisseld zal worden met de heetste hamburger eetwedstrijden. Voor waaghalzen die liever niet op het podium aan deze wedstrijden willen deelnemen is er alleen op de zaterdag in een speciale en afgesloten area de mogelijkheid om in groepsverband dezelfde hete hamburger te eten. De winnaar van deze off stage wedstrijden krijgt een speciaal pittige-winnaars-pakket.

Professionals en amateurs bieden hun heet gepeperde waar aan op onze uitgebreide markt. Ieder jaar strijden hot sauce & sambal hobbyisten en professionals om de felbegeerde Dutch Chili Fest award en ‘If you can’t stand the heat’, doe dan niet mee aan de hottest peper- en hamburger eetwedstrijden.

Dutch Chili Fest draagt haar steentje bij aan jouw food knowledge. We buigen ons over voedselvraagstukken zoals het reduceren van de foodprint en er is aandacht voor bijzonder, eerlijk en gezond eten met een pikante touch.

Dutch Chili Fest combineert discussie met muziek en educatie, met plezier en vermaak, en vooral met good food.

 

 

september 07 2019

Details

Begin: 7 september 2019
Eind: 8 september 2019
Prijs: €8,15
Evenement Categorieën: , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Dutch Chili Fest
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics